Humanitas Screenshot

Humanitas, een organisatie die zelfredzaamheid bevordert, bestaat uit een landelijk orgaan met regionale afdelingen. Voor Humanitas heeft Four Digits in eerste instantie de website voor afdeling Eindhoven opgeleverd. Later hebben we  het complete traject voor de website (inclusief afdelingssites en vormgeving) en het portaal voor de landelijke organisatie verzorgd. Naast technische realisatie hebben we het traject begeleid.

De website en het landelijke portaal zijn opgeleverd en wat ons betreft schoolvoorbeelden van maatwerk: we noemen roterende foto's op de homepage, een forum, een koppeling met Google Maps en blogfunctionaliteit welke op de homepage wordt getoond. Daarnaast is er integratie met iDeal voor het doen van donaties via de website. Door het aanbieden van gestandaardiseerde sitemaps is de site goed vindbaar door middel van zoekmachines.

Er moest veelvuldig gecommuniceerd worden omdat Humanitas een omvangrijke organisatie betreft. Het gaat om een vereniging met 10.000 vrijwilligers en 92 afdelingen. Wij vonden het een uitdaging om alle partijen en belanghebbenden op één lijn te krijgen. Ook voor een dergelijk groot project kunt u bij Four Digits terecht. 

Humanitas

www.humanitas.nl

Lancering: Mei 2010

Soort project: Website, Intranet, Vrijwilliger registratiesysteem