Sensire Screenshot

Sensire is één van de grootste regionale zorg-organisaties op het gebied van wonen en welzijn. Dochteronderneming Yunio ondersteunt (aanstaande) ouders en opvoeders in de zorg en begeleiding van kinderen tot dertien jaar. Voor deze twee organisaties heeft Four Digits één gezamenlijk intranet gerealiseerd dat alleen toegankelijk is voor medewerkers. 

Collega's delen informatie, er is een chat room en gebruikers krijgen informatie op maat via een persoonlijke werkpagina. Ook hebben we diverse specifieke applicaties gemaakt welke door zowel Sensire als Yunio worden gebruikt. Het intranet is nu het enige medium voor alle interne communicatie.

Deze opdracht toont de veelzijdigheid van Plone als ontwikkelplatform en content management systeem. Elke module en elke applicatie is op maat gemaakt, zodat gebruikers er meteen mee kunnen werken. Vergelijk het met een keuken: u zegt welke apparaten u gaat gebruiken en Four Digits zorgt dat alles werkt, waarbij maatwerk het sleutelwoord is. Elke oplossing is anders.

Sensire

www.sensire.nl

Lancering: Oktober 2008

Soort project: Intranet