Visie

Four Digits maakt deel uit van de samenleving en wij vinden dat dit tot uiting moet komen binnen ons bedrijf. We proberen de werkzaamheden zo te organiseren dat alle collega's zich optimaal kunnen ontplooien. Iedereen krijgt alle vrijheid om zelf nieuwe taken en ideeen te ontwikkelen. Bij ons telt eigen initiatief en dat komt de sfeer ten goede.

Verder vinden we het belangrijk om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. We scheiden ons afval, kopen bewust fair trade producten en we werken compleet papierloos. En als je het hebt over visie, noemen we ook  onze betrokkenheid bij diverse maatschappelijke organisaties en instellingen. Four Digits wil nadrukkelijk met het gezicht naar de samenleving staan. 

Veel van onze technische oplossingen zijn gebaseerd op het CMS softwarepakket Plone. Achter Plone schuilt een actieve en behulpzame community, waardoor er actief ontwikkeld wordt aan Plone en er veel kennis aanwezig is. Four Digits draagt zelf ook bij aan de community door te ontwikkelen aan Plone en andere Open Source software.


Bij Four Digits werken mensen die plezier hebben in hun werk. We geloven in samenwerking, in persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling. 

Bovenal zijn we ervan overtuigd dat ons bedrijf meer is dan een geldmachine.