Plone

Plone is een CMS softwarepakket waarmee u als eindgebruiker eenvoudig en naar eigen inzicht informatie op uw site kunt zetten en aanpassen. Kennis van programmeren is daarbij niet nodig, want het technische gedeelte hebben wij reeds gedaan. U kunt zich dus volledig richten op de inhoud.

Wat kan ik met Plone?

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Met Plone onderhoudt u niet alleen uw site, u kunt er ook talloze applicaties, databases, modules en fuctionaliteiten aan koppelen. Four Digits heeft in het recente verleden webapplicaties gebouwd voor talloze bedrijven. Denk aan een complete intranet-omgeving, online-productdatabase, de mogelijkheid om met medewerkers te chatten of een module waarmee u uw voorraad beheert. 

Waarom zou ik voor Plone kiezen?

Plone is zogenoemde 'open source' software. Dit betekent dat iedereen mee kan denken en ontwikkelen. Plone is wat dat betreft van niemand en dus van iedereen. Voor u betekent het dat u geen geld betaalt voor de aanschaf en het gebruik. Dit is bij veel partijen anders. U betaalt dan niet alleen voor de directe ontwikkelingskosten, maar ook nog voor de licentie. 

Daar komt bij dat Plone een van de meest veilige en stabiele omgevingen biedt. Juist omdat de programmeertaal openbaar is, kan iedereen meedenken en meeschrijven bij de ontwikkeling ervan. Veel partijen houden juist alles geheim, waardoor beveiligingslekken veel later aan het licht komen. 

Plone is wat dat betreft uniek. Het is veilig, gratis en veelzijdig. Geen wonder dat talloze bedrijven en instellingen voor dit platform kozen. De NASA, de FBI en Nokia zijn aansprekende namen, maar ook de regeringen van ondermeer Italië en Brazilië zijn inmiddels overgegaan op Plone.


Plone Logo