Intelligente online oplossingen uit Arnhem

Four Digits Infographic

Wij werken met de nieuwste innovatieve technieken en als het even kan gebruiken we open source software. Dat is niet alleen gratis; pas als de hele wereld meedenkt en bouwt aan een programma mag je spreken over een universeel, hoogwaardig product. Welkom bij Four Digits.

Bij Four Digits schakelen wij één op één met klanten. Dat werkt prettig en levert direct resultaat op. Onze mensen zijn de spil van ons bedrijf: teamspirit, kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling zijn de pijlers waarop wij draaien.

Diensten

Four Digits werkt met Plone of Wagtail, gebruiksvriendelijke Open Source Content Management Systemen. Daarnaast leveren wij oplossingen in diverse Python Frameworks waaronder Django, en Tornado bij voorkeur in High Performance- en High Availability- omgevingen. Front-end ontwikkeling op basis van o.a. React. Tevens bieden wij Support en Hosting.

Portfolio

Four Digits streeft naar duurzame oplossingen. Wij denken graag met u mee om een oplossing te leveren die niet alleen nú werkt, maar waar u jaren mee vooruit kunt. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk wat wij voor onze klanten hebben gedaan op ons portfolio of neem contact met ons op.

Aanpak

Advies op maat betekent in eerste instantie goed luisteren en inventariseren. Daarom beginnen wij altijd met verkennende gesprekken waarin wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd. Elke opdracht wordt uitgevoerd door een team met programmeurs, testers en een projectleider.

Laatste blog items

Converting Plone data to Django

Getting data out of a Plone ZODB and into something else, like PostgreSQL.

Eerste Nederlandse Wagtail CMS Sprint

Wagtail is een Content Management Systeem gebaseerd op Django Framework. Op 16 en 17 juni vond de eerste Nederlandse Wagtail CMS Sprint plaats.

Fronteers Spring Conference 2016

Fronteers Conference vindt normaal gesproken in oktober plaats. Dit jaar werd op 1 april voor het eerst een extra lente-editie georganiseerd in het EYE filmtheater in Amsterdam. Deze eendaagse conferentie stond geheel in het teken van web performance.