Intelligente online oplossingen uit Arnhem

Four Digits Infographic

Wij werken met de nieuwste innovatieve technieken en als het even kan gebruiken we open source software. Dat is niet alleen gratis; pas als de hele wereld meedenkt en bouwt aan een programma mag je spreken over een universeel, hoogwaardig product. Welkom bij Four Digits.

Bij Four Digits schakelen wij één op één met klanten. Dat werkt prettig en levert direct resultaat op. Onze mensen zijn de spil van ons bedrijf: teamspirit, kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling zijn de pijlers waarop wij draaien.

Diensten

Four Digits werkt met Plone of Wagtail CMS, gebruiksvriendelijke Open Source Content Management Systemen. Daarnaast leveren wij oplossingen in diverse Python Frameworks waaronder Django, en Tornado bij voorkeur in High Performance- en High Availability- omgevingen. Front-end ontwikkeling op basis van o.a. React. Tevens bieden wij Support en Hosting.

Portfolio

Four Digits streeft naar duurzame oplossingen. Wij denken graag met u mee om een oplossing te leveren die niet alleen nú werkt, maar waar u jaren mee vooruit kunt. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk wat wij voor onze klanten hebben gedaan op ons portfolio of neem contact met ons op.

Aanpak

Advies op maat betekent in eerste instantie goed luisteren en inventariseren. Daarom beginnen wij altijd met verkennende gesprekken waarin wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd. Elke opdracht wordt uitgevoerd door een team met programmeurs, testers en een projectleider.

Laatste blog items

Wagtail Sprint information

Wagtail is coming to The Netherlands, don't miss it! Come and join us from March 21st until 25th.

Using SCSS mixins to render repetitive selectors

In a project that I’m currently working on I needed per heading different font sizes and line heights per breakpoint.

Wagtail Space

From March 21st until 25th, Four Digits will host Wagtail Space in Arnhem, The Netherlands.