Vul jij ons team aan?

De high-tech hero's uit het hart van Arnhem zijn op zoek naar twee nieuwe leden die ons team komen versterken op het gebied van backend- of frontend development.

Elk bedrijf zoekt developers. Wat wil jij?

 1. 12 jaar ervaring

  Al meer dan twaalf jaar bouwen en leveren we applicaties. Four Digits is inmiddels een gevestigde naam in de business, met uitdagende projecten waarbij we verschillende technologieën gebruiken.

 2. Werken in het grootste Python team van Nederland

  Nee, we zijn echt niet het grootste bedrijf van Nederland. Wel hebben we de meeste Python-developers op één locatie beschikbaar voor projecten. Jouw bijdrage kan zijn in de backend, maar ook in frontend is er genoeg te doen.

 3. React/Django/Python/Wagtail

  Werken aan de Dogwash of de React-frontend van Rijkswaterstaat? Afwisseling in je werk. We hebben zowel kortlopende projecten, met een doorlooptijd vanaf een week, als langlopende klussen voor klanten met wie we al jaren samenwerken.

 4. Work hard, play harder

  Een inspirerende bedrijfscultuur, waar we als team werken. Hard werken maar ook de tijd hebben en nemen om veel plezier te maken.

Work hard, play harder
Werken met elkaar aan een Robot of Dog Wash.

Kan jij ons overtuigen?

Wij zoeken mensen met

Een proactieve houding, die kritisch zijn en de wil hebben om te leren.

Jij kunt

Goed met collega’s en klanten omgaan (support, consultancy, projectleiding).

Kan jij programmeren?

Kennis en ervaring op het gebied van programmeren, Python of React is welkom maar niet expliciet nodig. Helemaal geen ervaring, maar denk je het aan te kunnen? Stuur ons dan een motiverende e-mail.

Groei

Iemand die zichzelf wil ontdekken en ontplooien. Stilstand is achteruitgang. Ervaring is een kwestie van doen.

Work hard, play harder

Als je bij ons binnenloopt, krijg je:

 1. Goede werkomgeving

  Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Daarnaast werk je in een mooi kantoorpand in de Arnhemse binnenstad, waarin je kunt gaan zitten waar je wil.

 2. Dienstverband

  Een fulltime functie (40 uur, 36/32 uur bespreekbaar). Marktconforme arbeidsvoorwaarden en salaris, afgestemd op opleiding en ervaring. Laptop, etc, moeten we je echt overtuigen hiermee?

 3. Team

  We herhalen nog maar even, het belangrijkste is ons team. Pas jij bij ons, dan gaan we een supertijd tegemoet. Bij ons kun je uitdagend werk doen in goede werksfeer.

 4. Afwisseling

  We doen veel verschillende soorten projecten, van backend applicaties die low-level-hardware aansturen, tot mooie frontends met veel user-interactie. Waar jij aan gaat werken heb je grotendeels zelf in de hand.

Overtuigd en overtuig jij ons?

Stuur een goede e-mail met je CV (opleiding is echt niet het belangrijkst) maar vooral met een goede motivatie waarom jij bij ons moet werken. Dan zien we elkaar snel.

Ben je zo goed, dat je bang bent dat die vriend(in) die ook interesse heeft geen kans maakt als jij meedoet? We hebben plek voor twee, dus je kunt met een schoon geweten reageren.

Ik wil bij Four Digits werken:

Neem contact op
We love code