Made in Arnhem

Four Digits is met recht een echt Gelders bedrijf. Het kantoor staat in hartje Arnhem en iedereen woont in de buurt. De regio Arnhem-Nijmegen is een geweldig gebied: veel cultuur en bedrijvigheid, prachtige natuur – een van de groenste steden van Europa - en een uitstekende bereikbaarheid. Wij zijn gek op de regio en als het even kan steunen we lokale initiatieven en organisaties.

Sponsoring

We zijn de trotse hoofdsponsor van de lokale American Football Club Arnhem Falcons. Daarnaast sponsoren wij Het Gelders Orkest, omdat dit gezelschap een belangrijke maatschappelijke en culturele rol speelt. Verder onderschrijven we de doelstellingen van Made in Arnhem en zijn we zeer nauw betrokken bij de City Region Arnhem-Nijmegen campagne, waar we onder meer de website en apps voor ontwikkeld hebben. Tot slot hebben we voor de gemeente Arnhem een budget-adviestool ontwikkeld, waar veel inwoners gebruik van maken.

Evenementen

Om meer bedrijvigheid richting Arnhem te krijgen organiseren we regelmatig bijeenkomsten, congressen en conferenties. In 2012 hebben we bijvoorbeeld de wereldwijde Plone Conferentie georganiseerd in Musis Sacrum, Arnhem: een week lang trainingen, lezingen en ontwikkeling aan Plone door ruim 500 bezoekers (waarvan 95% internationaal). Regelmatig organiseren wij Lightning Talk-sessies samen met andere technische bedrijven aan de Jansbinnen- en buitensingel onder de noemer ‘Silicon Alley’. Lightning Talks zijn korte presentaties van maximaal 5 minuten waarbij het snel delen van kennis voorop staat. Silicon Alley is dé broedplaats in Arnhem voor alle tech bedrijven, zowel voor starters als gevestigde namen.