Papierloos kantoor

Veel bedrijven streven ernaar om minder papier te gebruiken. Het is niet alleen kostenbesparend, maar ook beter voor het milieu. Wij vinden dat er met de huidige technologie ook absoluut geen noodzaak meer is voor het gebruik van papier in onze organisatie.

Four Digits loopt voorop in Nederland qua ‘papierarme’ bedrijfsvoering. Notities doen we met de laptop, de weekplanning geschiedt via ons eigen digitale planbord en voor vragen en mededelingen gebruiken we ons eigen chatprogramma.

Digitaal antwoord op papier

Alle documenten, van facturen tot contracten en van post tot klantgegevens, zijn beschikbaar en volledig inzichtelijk voor klanten op ons eigen intranet.
We promoten het papierloze kantoor en indien gewenst geven wij tips over hoe je beter af bent met minder papier. Juist omdat wij het hele proces van papier naar digitaal hebben meegemaakt, kunnen anderen van ons leren. Het past bij de open source gedachten die we uitdragen.

Uw organisatie ook papierloos?

Naast onze eigen organisatie hebben we al diverse organisaties geholpen om de hoeveel papier op de werkvloer te verminderen of zelf helemaal te verwijderen. Wij bieden advies voor het gebruik van digitale tools ter vervanging van papier en kunnen software-oplossingen bieden om dit te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan een centraal intranet of documentbeheersysteem.