Portfolio

Wij voeren opdrachten uit voor grote en kleine organisaties; van bedrijven tot overheden en van maatschappelijke instanties tot verenigingen. Op deze pagina treft u een greep uit ons portfolio.

RoboValley

RoboValley is een initiatief van het TU Delft Robotics Institute en is de Europese 'innovatiehub' op het gebied van robotica. Meer dan 170 onderzoekers uit verschillende vakgebieden werken hier met elkaar samen, maar ook met ondernemers en bestuurders uit zowel de publieke als de private sector. Hierdoor neemt RoboValley de leiding in de ontwikkeling van 'next-generation robotics'.

Four Digits heeft in samenwerking met Fabrique de website voor RoboValley gerealiseerd waarop naast nieuws en aankondigingen van events ook allerlei informatie over robotica te vinden is.

Bekijk de website

SONSBEEK

De elfde editie van de beeldende kunstmanifestatie SONSBEEK vindt van 4 juni t/m 18 september plaats in Park Sonsbeek, de stad Arnhem en Museum Arnhem.
De tentoonstelling met de naam SONSBEEK '16: transACTION werd op 4 juni feestelijk geopend door Koning Willem-Alexander en werd in o.a. nrc.next met vier sterren gewaardeerd.

Four Digits heeft voor SONSBEEK een responsive website met het Wagtail CMS gerealiseerd die in zowel het Nederlands als het Engels alle informatie over de locaties, artiesten en curatoren aanbiedt.

Bekijk de website

Werkzaamheden Rijkswaterstaat

Voor Rijkswaterstaat heeft Four Digits de werkzaamhedenwebsite gerealiseerd. We hebben een frontend bestaande uit React en Leaflet gekoppeld aan de API's voor route- en kaart-informatie.

Hiermee is het mogelijk om een route te zoeken en de bijbehorende wegwerkzaamheden in te zien van het wegennet in Nederland. Vanuit o.a. vananaarbeter.nl en rws.nl is een responsive widget gerealiseerd dat direct de route-informatie toont.

Bekijk de website

Avira

Voor Avira, een online virusscannerleverancier, heeft Four Digits een langdurig project gedraaid met vele verschillende expertises en projectgroepen in Nederland, Duitsland en Roemenië. Wij waren verantwoordelijk voor de schaalbaarheid en hoge piekbelasting van de virusscannersoftware.

Gedurende dit traject hebben wij moeten schakelen tussen opdrachtgevers en organisaties van verschillende nationaliteiten, om de juiste kennis te vergaren, te gebruiken en het eindproduct te leveren.

Bekijk de website

Humanitas

Humanitas is een organisatie die zelfredzaamheid bevordert. Ze bestaat uit een landelijk orgaan met regionale afdelingen. De website en het landelijke intranet zijn door ons ontwikkeld en wat ons betreft schoolvoorbeelden van maatwerk. De oplevering is exact zoals de organisatie dit verwacht en gebruikt.

Four Digits realiseerde de integratie met iDeal voor donaties via de website en ontwikkelde de inlogmogelijkheid door vrijwilligers en LDAP-medewerkers op het intranet de toegankelijkheid van hun werkbestanden. Een dankbare, uitdagende klus: 17000 vrijwilligers en 92 afdelingen ‘verbinden’ vergt veel afstemming.

Bekijk de website

Museum Arnhem

Kunst kijken in één van de mooist gelegen museumgebouwen van Nederland. Dát kan in Museum Arnhem.

Het museum ligt op de hoge stuwwal met een schitterend uitzicht over de Rijn. De collectie is breed samengesteld en bekend door de belangrijkste verzameling magisch- en neorealisten van Nederland. Daarnaast bezit Museum Arnhem een hoogwaardige collectie hedendaagse- en toegepaste kunst en een bijzondere collectie sieraden.

 

Bekijk de website

Sensire

Sensire is één van de grootste regionale zorgorganisaties op het gebied van wonen en welzijn. Four Digits heeft voor de hiervoor een intranet gerealiseerd dat alleen toegankelijk is voor de 7000 medewerkers. Met hierin een Document Management System (DMS), een handboek met versiebeheer, groepen, eigen werkpagina en diverse andere toepassingen.

Deze opdracht toont de veelzijdigheid van Plone als ontwikkelplatform en content management systeem. Het intranet is ‘custom built’: elke module en elke applicatie is zo gebouwd, dat gebruikers er direct mee kunnen werken.

Bekijk de website

Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is een jaarlijks terugkerende actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez.

De website www.opgevenisgeenoptie.nl had een bereik van 125.000 bezoekers in één dag tijdens het jaarlijkse evenement Alpe d’Huzes. Samen met de organisatie beheren wij deze Plone-website. De website beschikt over live uitslagen en tussenstanden en de bezoekers vroegen dus ook meer dan een half miljoen pagina’s op zonder problemen.

Four Digits heeft de kennis om ook een Plone-site met een enorme piekbelasting goed te laten functioneren, zonder hier het gehele jaar door hoge kosten voor te maken.

Bekijk de website

Hendi

Hendi Food Service Equipment is importeur, distributeur, exporteur en fabrikant van non-food horeca-artikelen, keukengerei en keukenapparatuur. Voor dit bedrijf hebben we een Artikel Informatie Systeem (AIS) ontwikkeld. Dit systeem maakt het mogelijk om producten en specificaties als bijvoorgbeeld afmeting en gewicht te beheren. En dat in twaalf talen!

Het AIS is meertalig en wordt internationaal ingezet in bijvoorbeeld Polen en China. De productinformatie wordt deels ingevoerd in de applicatie, maar komt ook deels uit andere systemen, door middel van op maat geschreven koppelingen. Hendi is al ruim 10 jaar een vaste klant.

Bekijk de website

Een greep uit onze referenties

Gemeente Arnhem Logo
Het Gelders Orkest Logo
Onsight Logo
rijkswaterstaat-logo.png

Lindenhout Logo
KNMP Logo
CTMM Logo 
Industrial Auctions Logo 
Koninklijke Nederlandse Schaakbond Logo
Gelderse Sport Federatie Logo
Universiteit Utrecht Logo
Liemerije Logo