Hendi

Pollepels, bakproducten of een saladette nodig? Bij Hendi hebben ze alles voor de horeca of beetje professionele huiskok. Onze eerste klant met een enorme maatwerkapplicatie die dagelijks in gebruik is.

Project
Artikel Informatie Systeem (AIS)
Technieken
Klant sinds
2005

Onze eerste en dus ook onze oudste klant. Daar zijn we trots op. Al jaren onderhouden wij de koppeling tussen de Hendi website en AS/400: een op maat gemaakt backend-systeem voor de verwerking van alle artikelen.

Artikel Informatie Systeem (AIS)

Binnen het AIS wordt de productinformatie deels ingevoerd in de applicatie, maar komt ook deels uit andere systemen, door middel van op maat geschreven koppelingen. Uit AS/400 halen we de actuele voorraad- en prijsinformatie.

Het AIS is meertalig en wordt internationaal ingezet in bijvoorbeeld Polen en China. Vanuit deze landen zijn er vertalers actief die hun eigen taal beheren en elkaar controleren. Vanuit het AIS wordt ook jaarlijks eenĀ catalogusĀ gegenereerd.

Multi Language

Website

Alle informatie over artikelen tonen we automatisch ook in de juiste categorie op de website. Ook deze is in 9 talen beschikbaar. Met IP herkenning tonen we de juiste taal. Kom je uit het Franssprekende deel van Zwitserland, krijg je de Franse site.

17
Talen
12
Jaar klant
90GB
Data
2
Interne servers

Gebruikte techniek

Een AS/400 gekoppeld aan het AIS en doorgesluisd naar de website. Met Plone voor meertaligheid in de website en Python voor het maatwerk.

Samenwerking

Vanaf het prille begin hebben we samen gekeken hoe we de enorme database aan artikelen kunnen digitaliseren. Meertaligheid begon bij twee, toen drie en uiteindelijk bij 17 talen! Maar hoe richt je dit in? En wie beheert de rechten? Samen hebben we hiervoor een simpele oplossing gemaakt met controleslagen.

Catalogus op de website
Hendi catalogus getoond op de website.

Over Hendi

Logo van Hendi

Hendi Food Service Equipment is importeur, distributeur, exporteur en fabrikant van non-food horeca-artikelen, keukengerei en keukenapparatuur.

Schaalbaar, meertalig en universeel. Uw backend-applicatie is op alles voorbereid.

Neem contact op