Nuffic

Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek.

Project
Website
Technieken
Klant sinds
2017

De publieke website van nuffic.nl, maar ook alle subsites zoals studyinholland.nl en nesolatinoamerica.org zijn onderdeel van de aanbesteding die wij in 2017 wonnen.

Nuffic actueel pagina

Actueel

De laatste toevoeging aan de website is het beheren van Longreads (actueel nieuws met meer content) in 17 verschillende vormen aan te bieden. Rechthoek, vierkant, vierkant met kleur, rechthoek met logo, etc. Alle combinaties zijn mogelijk voor de nieuwsredacteuren.

Tagging

Er lijkt misschien niet veel content in Nuffic te zitten. Maar door slim gebruik te maken van content-tagging kunnen paginas makkelijk teruggevonden worden. Ook voor bestanden en afbeeldingen zijn in het CMS mappen gemaakt om overzicht te behouden.

Plone en Wagtail

De hoofdsite is in 2018 omgezet naar Wagtail waar de subsites in Plone zijn gebleven. Door deze wijziging kon Nuffic.nl in een nieuwe frisse uitstraling worden opgeleverd.

1
Wagtail site
10
Plone sites

Gebruikte techniek

Binnen de scope van Nuffic zitten Plone, Django en Wagtail werkzaamheden. Aan de wagtailsite wordt continu doorontwikkeld en de Plone sites hebben wij via een SLA in beheer.

Samenwerking

In de samenwerking met Nuffic zitten diverse releases van de platformen. Deze worden door ons geleverd en door Nuffic getest en samen gepland gereleased.

Over Nuffic

Logo van Nuffic

De ambitie van Nuffic is dat iedere leerling en student internationale ervaring opdoet. Want waar werelden samenkomen, ontstaan de mooiste dingen.

Corporate website nodig?

Neem contact op