React

React is een open-source javascript-library om gebruiksvriendelijke webapplicaties mee te ontwikkelen. Door de efficiënte opzet van React is het razendsnel, ongeacht de hoeveelheid gegevens die gepresenteerd dient te worden. Van routeplanner tot ERP-systeem: onze uitgebreide kennis van React kan voor diverse toepassingen ingezet worden.

Modern

React kan met ES2015, de meest recente versie van ECMAscript geschreven worden. Hierdoor zijn React-applicaties helemaal klaar voor de toekomst. Daarnaast speelt React in op de component-gedachte, die bijvoorbeeld ook al terug te vinden is in Web Components, een toekomstige HTML5 standaard.

Consistent

De meeste applicaties worden naarmate de tijd vordert lastiger om te onderhouden omdat de complexiteit toeneemt. React werkt met herbruikbare componenten, waardoor consistentie in gedrag, presentatie en gebruik gewaarborgd is. 

Meer dan websites

React gaat verder dan HTML alleen. Het is niet alleen uitermate geschikt voor het ontwikkelen van webapplicaties, maar ook native iOS- en Android-applicaties, VR-applicaties zijn ideaal met React te ontwikkelen. 

Wat wij leveren

Diverse applicaties hebben wij opgeleverd in React. Gekoppeld aan diverse API's. Voor bijvoorbeeld werkzaamheden.rijkswaterstaat.nl hebben wij de 'voorkant' van de website voorzien met React gekoppeld aan het backend systeem van RWS en kaarten technologie op basis van Leaflet en het Kadaster.

De meeste React klussen zijn groot of complex van omvang, wij leveren de kennis die nodig is om in teamverband mee te doen of het project geheel te draaien.