React

React is een open-source javascript-library om gebruiksvriendelijke webapplicaties mee te ontwikkelen. Door de efficiënte opzet van React is het razendsnel, ongeacht de hoeveelheid gegevens die gepresenteerd dient te worden.

Waarom wij React leveren

 1. Frontend only

  Diverse applicaties hebben wij opgeleverd in React. Gekoppeld aan diverse API’s. Voor bijvoorbeeld Rijkswaterstaat hebben wij de voorkant van de website voorzien met React gekoppeld aan het backend systeem van Rijkswaterstaat en kaarten technologie op basis van Leaflet en het Kadaster.

 2. Mee draaien

  De meeste projecten in React zijn groot of complex van omvang. Wij leveren de kennis die nodig is om in teamverband mee te doen of het project in z’n geheel te draaien. Schakelen met een (UX)designer is hierbij heel normaal.

 3. Herbruikbaarheid

  Een groot voordeel van componenten maken is het hergebruiken van exact hetzelfde component op diverse plekken. Een aanpassing is dan snel doorgevoerd in de hele applicatie.

 4. Niet alleen

  React, ontwikkeld door Facebook, heeft inmiddels zijn kracht bewezen. Grote bedrijven zoals Facebook, WhatsApp, Instagram en Airbnb ontwikkelen er diverse toepassingen mee die je dagelijkse ongemerkt gebruikt.

Hulp nodig met een React project?

De kracht van React

Open-source javascript-library

React is een open-source javascript-library om gebruiksvriendelijke webapplicaties mee te ontwikkelen. Door de efficiënte opzet van React is het razendsnel, ongeacht de hoeveelheid gegevens die gepresenteerd dient te worden. Van routeplanner tot ERP-systeem: onze uitgebreide kennis van React kan voor diverse toepassingen ingezet worden.

Modern

React kan met ES2015, de meest recente versie van ECMAscript geschreven worden. Hierdoor zijn React-applicaties helemaal klaar voor de toekomst. Daarnaast speelt React in op de component-gedachte, die bijvoorbeeld ook al terug te vinden is in Web Components, een toekomstige HTML5 standaard.

Consistent

De meeste applicaties worden naarmate de tijd vordert lastiger om te onderhouden omdat de complexiteit toeneemt. React werkt met herbruikbare componenten, waardoor consistentie in gedrag, presentatie en gebruik gewaarborgd is.

Meer dan websites

React gaat verder dan HTML alleen. Het is niet alleen uitermate geschikt voor het ontwikkelen van webapplicaties, maar ook native iOS- en Android-applicaties of VR-applicaties zijn ideaal met React te ontwikkelen.

Met ons samenwerken?

Neem contact op
We love code