Wagtail CMS

Er zijn tal van grote open source content management systemen. Four Digits vindt dat bij een CMS vooral de redacteurs-ervaring, hoe een CMS werkt en gestructureerd is, van groot belang zijn in de keuze. Daarom kiezen wij voor Wagtail CMS, een gebruiksvriendelijk product waarin supersnel aanpassingen kunnen worden gedaan door zowel beheerders als ontwikkelaars.
wagtail-cms-logo.jpg

Gebruiksvriendelijk

Met content werken moet vooral een prettige ervaring zijn. Wagtail CMS heeft er hard aan gewerkt om het CMS een snelle en gebruikersvriendelijke interface te geven, zodat u elke dag met plezier werkt aan het onderhouden van uw site.

Open source software

Wagtail CMS is open source software. Het gebruikt de BSD-licentie, waardoor u als gebruiker zoveel mogelijk vrijheid ervaart. Bovendien heeft Wagtail een uitgebreide community ontwikkelaars zodat de software continu wordt verbeterd.

Wat wij leveren

Bij Four Digits bouwen we op ervaring van ons team, met front- en backend developers. Samen met u zorgen we voor een website welke makkelijk te beheren is en flexibel in gebruik is. Al diverse grote projecten gingen u voor en wij zorgen voor de oplossing die werkt en schaalt.

Het CMS gaat spaarzaam om met hulpmiddelen: grote, dure servers zijn dus niet nodig. Four Digits kan deze hosting verzorgen, zowel op uw eigen servers als bij ons. Nazorg nodig? geen probleem! We hebben alles in huis.

Waarom Wagtail CMS

Wendbaar

Uitbreiding en aanpassing van uw website zou nooit duur moeten zijn. Wagtail is gemaakt dóór ontwikkelaars vóór ontwikkelaars. Hoe minder tijd er nodig is voor de basisconfiguratie, des te meer tijd blijft er over voor de perfectionering van uw website.

Portable

Niets is tijdloos, zeker niet als het gaat om techniek achter een website. Wanneer u van webbouwer of hostingpartij wilt veranderen, dan moet uw CMS u op geen enkele manier tegenhouden. Wagtail is gebouwd op de populaire ‘Django stack’, geliefd onder ontwikkelaars en bureaus van over de gehele wereld.

Het is snel

Niemand wil wachten, zowel de bezoeker als de webmaster niet. Wagtail is super eenvoudig en razendsnel. Toch geven wij altijd een cursus, wel zo handig om direct aan de slag te gaan!