Diensten

Four Digits biedt een breed pakket aan diensten. Dit gaat veel verder dan ‘slechts’ website-ontwikkeling. We hebben jarenlange ervaring met complexe systemen, verschillende frameworks en integraties (connectivity/API). Hieronder een overzicht van de verschillende expertises.

Webapplicaties

Traditionele 'desktop' applicaties worden steeds meer vervangen door webapplicaties. Vaak zit er achter een 'website' een wereld aan applicaties die voor de eindgebruiker onzichtbaar zijn. Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van web-applicaties voor uiteenlopende scenario’s welke uw bedrijf- of organisatie processen direct ondersteunen.

Websites

Het aanbieden en indelen van informatie op een website kan op verschillende manieren. Van webshops die moeten overtuigen en de gewenste conversie leveren, tot NGO’s die op zoek zijn naar vrijwilligers: Elke website is anders. Wij helpen u graag met de ontwikkeling en realisatie van een geschikte site. Door ons uitgebreide netwerk beschikken we altijd over de juiste specialiteit.

Connectivity en API

Een webapplicatie of website presenteert of werkt met gegevens, data, grafieken. Deze gegevens komen niet uit één systeem maar vaak meerderen. Wij hebben ruime ervaring met het faciliteren van connectivity, door middel van het schrijven en ontwikkelen van API's, widgets en andere integraties.

Intranet

Een intranet is een platform bij uitstek voor een organisatie om kennis te delen met haar medewerkers: top down. Wij zien echter dat als je de medewerkers meer betrekt, deze het intranet verrijken en dat kennis onderling gedeeld wordt. Wat resulteert in meer beleving en betrokkenheid, waardoor het intranet echt gaat leven. Wij delen onze ervaringen graag met u. Lees meer over intranetten.

Document Management Systeem

Een Document Management Systeem (DMS) is meer dan alleen een map met mappen en bestanden. U wilt immers kunnen zoeken, filteren en achterhalen wie de laatste wijziging deed en wat er toen veranderd is. Wij leveren tailormade beheersystemen die naadloos aansluiten op uw managementbehoefte. Vraag ons ook naar versiebeheer, archivering, workflow, notificaties en vervaldata.

Adaptive

Gebruikers hebben niet één apparaat waarop ze de applicatie of website bekijken. Nederland heeft gemiddeld het hoogste aantal devices per persoon. In 2016 zijn dit 3,6 verschillende schermen. Een website of webapplicatie maak je dus niet meer voor één resolutie, maar adaptive, responsive op basis van de grote van je scherm of de grootte van de elementen.

High Performance / High Availability

Op zoek naar een platform dat miljoenen gebruikers aan kan, honderdduizenden gelijktijdige gebruikers heeft of gigabytes aan data kan verwerken? Met standaard webframeworks loopt u al snel tegen limieten aan. Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van dergelijke systemen.

Lees meer over High Performance / High Availability

Ondersteuning

Hosting

Als uw website of intranet eenmaal werkt, wilt u verzekerd zijn van een betrouwbaar platform dat dag en nacht bereikbaar is. Wij bieden die oplossing met ons eigen moderne, dubbel uitgevoerde serverpark in Ede dat ook nog eens volledig op groene stroom draait.

Support

‘Support’, of in oer-Hollands ondersteuning, is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. U wilt er immers zeker van zijn dat uw applicatie of website altijd werkt. Daarom werken we met een geavanceerd eigen supportsysteem en bieden we op maat gesneden onderhoudscontracten (SLA’s).

Trainingen

Educatie is de basis voor het werken met nieuwe systemen. Samen met een van onze ervaren trainers loopt u door de opgeleverde applicatie heen, zodat alle onderdelen duidelijk zijn. Wij bieden diverse cursussen: webredactie, webmaster, Search Engine Optimization (SEO) en software-ontwikkeling.

Wij leveren oplossingen op basis van

Plone

Plone is een softwarepakket waarmee u als eindgebruiker eenvoudig en naar eigen inzicht informatie op uw website kunt zetten en aanpassen, kortom een CMS. Kennis van programmeren is daarbij niet nodig, u kunt zich volledig richten op de inhoud. Lees meer over Plone.

Django

Django is een framework om web-applicaties mee te maken. Van een eenvoudig forum to zeer complexe systemen. Django is eenvoudig uit te breiden en standaard zijn er veel modules beschikbaar die als basis gebruikt kunnen worden.

Python

Naast Plone en Django gebruiken wij ook andere Python frameworks. Ook Pyramid, Flask en Tornado behoren tot onze expertise. Met uitgebreide ervaring in diverse projecten kiezen wij altijd voor het framework dat het beste bij het project past. Lees meer over Python.

Wagtail

Wagtail is een zeer gebruiksvriendelijk CMS, ontwikkeld bovenop het Django framework. Het biedt voor zowel ontwikkelaars als redacteuren een aantrekkelijke manier om content te schrijven en te structureren. Lees meer over Wagtail.

ReactReact

React is een javascript-library om gebruiksvriendelijke webapplicaties mee te ontwikkelen. Door de efficiënte opzet van React is het razendsnel, ongeacht de hoeveelheid gegevens die gepresenteerd dient te worden. Van routeplanner tot ERP-systeem: onze uitgebreide kennis van React kan voor diverse toepassingen ingezet worden. Lees meer over React.

HTML5 CSS3

Front end development krijgt een steeds prominentere rol binnen het huidige web. Onze front end ontwikkelaars zijn op de hoogte van alle laatste building tools, testing frameworks en webstandaarden. Ongeacht of het gaat over HTML, Javascript of Stylesheets, wij leveren een passende oplossing.

Oscar logoOscar

Oscar is een e-commerce-framework op basis van Django. Oscar doet weinig aannames over de manier waarop u uw webshop wilt inrichten. Uw bedrijfs-specifieke processen kunnen daardoor altijd op een nette manier worden ingepast. Daarbij is in de basis alles aanwezig om een webshop te bouwen, van klein tot groot. Lees meer over Oscar