Python

Python is een open source objectgeoriënteerde programmeertaal die bekend staat om haar schone en overzichtelijke broncode. Het wordt gebruikt voor het ontwikkelen van websites, software, taakautomatisering, data analyse. Daarom wordt het veel in de web- en wetenschapswereld.

Wat wij leveren

 1. Ons team: kennis altijd aanwezig

  Niet werken met een freelancer die daarna zijn kennis mee neemt, maar met een vast team met experts.

 2. Full stack

  Developers met zeer ruime Python ervaring kunnen een fullstack oplossing aan.

 3. In-house development

  In-house werken met een multidisciplinair team? Wij zijn je developers (wij leveren niet developers, wij zijn developers).

 4. De oplossing

  Even extra handjes nodig? Even schakelen? Of langdurige ondersteuning. Geen onbekende van ons.

Hulp nodig met een Python project?

De kracht van Python

Eenvoudige syntax

Klinkt logisch, maar door deze eenvoud en structuur is en vooral blijft alle code van elke developer goed leesbaar. Even een project overnemen? Geen probleem meer dus.

Toepassingen

Python is geschikt voor veel meer dan alleen web-applicaties. Koppelingen op systeemniveau of standalone processen op een Raspberry Pi zeer geschikt.

Stukje Python code.

Waarom wij voor Python kiezen

De groten der aarde

Veel grote software applicaties die u misschien dagelijks gebruikt zijn gemaakt met Python, denk aan Spotify, Youtube en Pinterest. Een groot deel van de Google spider software is geschreven in Python. Yahoo gebruikt het voor hun Yahoo Maps. Maar ook Disney gebruikt Python voor het renderen van animatie films.

Frameworks

Voor contentmanagementsystemen gebruiken wij het op Python gebaseerde Wagtail CMS. Daarnaast gebruiken wij diverse Python frameworks, hierbij kiezen wij altijd voor het framework dat het beste bij het project past. Voor eenvoudige applicaties kiezen wij voor Flask. Voor complexere applicaties zetten wij Django of Pyramid in en voor high-performance applicaties kiezen wij voor Tornado.

Met ons samenwerken?

Neem contact op
We love code