Django

Django is een high-level Python (MVC) webframework dat snelle ontwikkeling en pragmatisch ontwerp bevordert. Gemaakt door ervaren developers, voorziet in een stevige basis zodat wij ons kunnen concentreren op het maken van uw applicatie.

Wat wij leveren

 1. Django ervaring

  Niet één maar meerdere eigen developers met zeer ruime Django ervaring en uiteenlopende expertises, van full-stack tot diehard backend coders.

 2. Ons team: sterk en veelzijdig

  Sterk team in het leveren van totaal oplossingen en doorontwikkeling op complexe systemen.

 3. Ons team: sterk en veelzijdig

  Sterk team in het leveren van totaal oplossingen en doorontwikkeling op complexe systemen.

 4. Support contracten

  Support contacten met diverse grote organisaties voor ad-hoc of maandelijkse ondersteuning.

Hulp nodig met een Django project?

De kracht van Django

Snel

Django is ontworpen om applicaties van concept naar productie zo snel mogelijk te laten ontwikkelen door developers. Django zetten we in voor ontwikkeling voor allerlei soorten applicaties. Het is een flexibel en pragmatisch platform waarmee we alle kanten op kunnen.

Django is veilig

Django neemt beveiliging serieus en helpt ontwikkelaars veel voorkomende security fouten te voorkomen. Denk hierbij aan XSS, CSRF, SQL injection, Clickjacking, Host header validation en Session security.

Schaalbaar

Sommige van de drukste sites op het web vertrouwen op Django’s mogelijkheid om snel en flexibel te schalen. Onder andere Dropbox, Instagram, Disqus, Pinterest en Bitbucket zijn ontwikkeld met behulp van Django.

Bij Django Under the Hood
Conferentie bezoek om mede developers te ontmoeten.

Bij Django Under the Hood

Django Admin

Standaard biedt Django een admin interface waarin de diverse modellen en data te bekijken en te bewerken zijn. Een andere voorkeur? Doen we dat!

Rest Framework

Dankzij het Django REST framework biedt het een krachtige en flexibele toolkit voor het ontwikkelen van API’s voor diverse applicaties. Koppelen is geen enkel probleem.

ORM en Databases

Django werkt met een object-relational mapper (ORM) om objecten te koppelen aan een relationele database zoals MySQL of PostgreSQL.

Met ons samenwerken?

Neem contact op
We love code