Python

Python is een open source objectgeoriënteerde programmeertaal die bekend staat om haar schone en overzichtelijke broncode en daarom veel wordt gebruikt in de web- en wetenschapswereld. Python bestaat uit een compacte kern met daarnaast een grote bibliotheek met alle denkbare uitbreidingen. In Arnhem is Four Digits een autoriteit op het gebied van Python: wij werken er al ruim 10 jaar mee.

Frameworks

Voor contentmanagementsystemen gebruiken wij het op Python gebaseerde Plone of Wagtail. Daarnaast gebruiken wij diverse Python frameworks, hierbij kiezen wij altijd voor het framework dat het beste bij het project past. Voor eenvoudige applicaties kiezen wij voor Flask. Voor complexere applicaties zetten wij Django of Pyramid in en voor high-performance applicaties kiezen wij voor Tornado.

Waar wordt Python gebruikt

Python wordt in veel grote software applicaties gebruikt welke u misschien dagelijks gebruikt, denk aan Spotify, Youtube en Pinterest. Een groot deel van de Google spider software is geschreven in Python. Yahoo gebruikt het voor hun Yahoo Maps. Maar ook Disney gebruikt Python voor het renderen van animatie films.

Wat wij leveren

Four Digits heeft 10 developers in dienst met zeer ruime Python ervaring. Elk team lid heeft zijn eigen expertise, van full-stack tot diehard backend coder. Als team zijn we sterk in het leveren van totaal oplossingen en doorontwikkeling op complexe systemen.

Wij hebben support contacten met diverse grote organisaties voor ad-hoc of maandelijkse ondersteuning. Ook het leveren van developers voor uw vraag in-house is mogelijk.