Django

Django is een high-level Python (MVC) web framework dat snelle ontwikkeling en pragmatisch ontwerp bevordert. Het is gebouwd door ervaren developers en faciliteert een groot deel van de basis, zodat wij ons kunnen concentreren op het schrijven van uw applicatie.

Django

Snel

Django is ontworpen om applicaties van concept naar productie zo snel mogelijk te laten ontwikkelen door developers. Django zetten we in voor ontwikkeling voor allerlei soorten applicaties. Het is een flexibel en pragmatisch platform waarmee we alle kanten op kunnen. Voor het ontwikkelen van een achterkant (backend) inclusief API's, admin-interface en tests is Django een zeer geschikt platform. De schaalbaarheid en modulaire opzet maken het een uitstekende keuze voor het ontwikkelen van toekomst gerichte (web) applicaties.

Django is veilig

Django neemt beveiliging serieus en helpt ontwikkelaars veel voorkomende security fouten te voorkomen. Denk hierbij aan XSS, CSRF, SQL injection, Clickjacking, Host header validation en Session security.

Schaalbaar

Sommige van de drukste sites op het web vertrouwen op Django's mogelijkheid om snel en flexibel te schalen. Onder andere Dropbox, Instagram, Disqus, Pinterest en Bitbucket zijn ontwikkeld met behulp van Django.

Wat wij leveren

Bij Four Digits krijgt u als klant een eigen team ontwikkelaars afgestemd op uw vraag, die klaar staan voor support of (door)ontwikkeling aan uw applicatie. Wij denken mee in complexe software netwerken of maken een ontwerp voor de uitwerking van uw unieke applicatie. Of het nu een mega ledenadministratie, veilinghuis met realtime biedingen of een educatie applicatie. Met Django en onze kennis en ervaring helpen wij u hierbij.

Wij kunnen instappen op het technische stuk of het volledige plaatje overzien met designers, tekstschrijvers en SEO-specialisten. Ook het omzetten van een volledig uitgewerkt design naar werkende applicatie is in Django zo gedaan.Zoekt u een developer of een heel team voor ondersteuning of fulltime ontwikkeling?

Neem contact op via emailBekijk onze locatieBel: 026 44 22 700

Waarom Django?

Django Admin

Standaard biedt Django een admin interface waarin de diverse modellen en data te bekijken en te bewerken zijn. Een andere voorkeur? Doen we dat!

Rest Framework

Dankzij het Django REST framework biedt het een krachtige en flexibele toolkit voor het ontwikkelen van API's voor diverse applicaties. Koppelen is geen enkel probleem.

ORM en Databases

Django werkt met een object-relational mapper (ORM) om objecten te koppelen aan een relationele database zoals MySQL of PostgreSQL.