Django

Django is een high-level Python (MVC) web framework dat snelle ontwikkeling en pragmatisch ontwerp bevordert. Het is gebouwd door ervaren ontwikkelaars en faciliteert een groot deel van de basis, zodat wij ons kunnen concentreren op het schrijven van uw applicatie.

DjangoSnel

Django is ontworpen om ontwikkelaars applicaties van concept naar productie zo snel mogelijk te laten ontwikkelen.

Veilig

Django neemt beveiliging serieus en helpt ontwikkelaars veel voorkomende security fouten te voorkomen. Denk hierbij aan XSS, CSRF, SQL injection, Clickjacking, Host header validation en Session security.

Schaalbaar

Sommige van de drukste sites op het web vertrouwen op Django's mogelijkheid om snel en flexibel te schalen. Onder andere Dropbox, Instagram, Disqus, Pinterest en Bitbucket zijn ontwikkeld met behulp van Django.

 

Flexibel en pragmatisch

Django zetten we in voor ontwikkeling voor diverse applicaties. Het is een flexibel en pragmatisch platform waarmee we alle kanten op kunnen. Voor het ontwikkelen van een achterkant (backend) inclusief API's, admin-interface en tests is Django een zeer geschikt platform. De schaalbaarheid en modulaire opzet maken het een uitstekende keuze voor het ontwikkelen van toekomst gerichte (web) applicaties.

Waarom?

Admin

Standaard biedt Django een admin interface waarin de diverse modellen en data te bekijken en te bewerken zijn.

Rest Framework

Dankzij het Django RREST framework biedt het een krachtige en flexibele toolkit voor het ontwikkelen van API's voor diverse applicaties.

ORM en Databases

Django werkt met een object-relational mapper (ORM) om objecten te koppelen aan een relationele database zoals MySQL of PostgreSQL.