Django Oscar

Django Oscar is een e-commerce-framework op basis van Django. Oscar is flexibel, uitermate geschikt om uw webshop in te richten.

Waarom wij Django Oscar leveren

  1. Webshop zoals je wilt

    Uw bedrijfsspecifieke processen kunnen daardoor altijd op een nette manier worden ingepast. Daarbij is in de basis alles aanwezig om een webshop te bouwen. Ook bieden wij onderhoudscontracten op incident of maandelijkse beschikbaarheid op bedrijfskritische systemen.

  2. Bouwen met lego stenen

    Een beter voorbeeld dan Django Oscar is er niet. Een webshop opzetten, betalingen afhandelen via Mollie, Adyen of midden in een groot netwerk met SAP, boekhoudprogramma’s, voorraadsystemen of alleen de shop. Geen enkel probleem. Wij regelen dat het juist geïntegreerd is en gekoppeld aan de juiste systemen.

Hulp nodig met een Django Oscar project?

Hulp nodig met een Django Oscar project?

Compleet

Django Oscar is op zichzelf al een complete webshop. Het ondersteunt bestellingen, betaling en variaties van een product (kleur, maat). Het ondersteunt verschillende verkoopkanalen, verschillende betaalmethodes (ook in dezelfde bestelling). Je kunt kiezen welk product voor welke klant zichtbaar is, en je kunt verschillende soorten korting en actiecodes toepassen.

Uitbreidbaar

Django Oscar heeft een uitbreidbare kern. Ieder onderdeel kan aangepast en uitgebreid worden. Door deze belangrijke eigenschap kan elk project in de code gevat worden, zonder omwegen.

Django Oscar API

Het pakket django-oscar-api maakt alle producten, acties en andere inhoud uit Oscar beschikbaar via een RESTful API. Hierdoor kan Oscar gemakkelijk worden geïntegreerd in andere systemen. Zo kan Oscar bijvoorbeeld gebruikt worden als stabiel back-end voor uw bestaande website.

Met ons samenwerken?

Neem contact op
We love code