Over ons

In 2005 zijn wij, zoals de naam al doet vermoeden, met z’n vieren begonnen. Daarna zijn we rustig doorgegroeid en inmiddels zijn we met acht man sterk. Van een startende onderneming in 2005 tot een gevestigde naam in onze branche. We zijn een paar keer verhuisd binnen Arnhem omdat we uit ons jasje waren gegroeid, maar inmiddels zitten we in een prachtig ruim pand aan de Jansbinnensingel.
We zijn begonnen als web-applicatieontwikkelaars. Vanaf 2008 zijn we steeds meer de richting van Content Management uit gegaan, na een hernieuwde kennismaking met Plone. Sinds 2011 hebben we een aardige balans gevonden tussen CMS-werk en web-applicaties. De projecten worden steeds groter, gevarieerder en complexer. Des te meer uitdaging!

Wie wij zijn

Rob Gietema

Rob Gietema

Een ondernemer met vernieuwende ideeën, het beste op zijn plek als front end developer. ‘Helikoptert’ graag wanneer het aankomt op het plannen van grote evenementen, motort liever op stralende zondagen.

Ralph Jacobs

Ralph Jacobs

Rots in de branding, altijd daar waar nodig. Met de gave om bottlenecks te signaleren en probaat op te lossen. Betrouwbaar als een diesel, totdat ‘ie je uitnodigt voor een Halloweenfeest…

Franklin Kingma

Franklin Kingma

Vooruitstrevend, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Weet complexe technieken te doorgronden, te combineren en ‘werkbaar’ te maken. Maar ook een klankbord met een uitstekend luisterend oor.

Maarten Kling

Maarten Kling

Sociaal dier, gemakkelijk in de omgang. De perfecte ‘achtervanger’: Maarten pakt het op én lost het op. Communicatief, stabiel en organisatorisch sterk, zowel front end als backend. Uitstekend gezelschap tijdens een WK-wedstrijd.

Roel Bruggink

Roel Bruggink

Roel is recht door zee, gedreven en bovenal ‘hard-technisch’. Zijn diepgaande kennis van Plone, Zope en Linux maken hem een perfecte troubleshooter binnen Four Digits.

Kees Hink

Kees Hink

Een alleskunner met een stevige voorliefde voor de organisatie en presentatie van onze Silicon Alley congressen. Empathisch, communicatief en breed geïnteresseerd: absoluut de beste sidekick tijdens een pubquiz!

Mike Overkamp

Mike Overkamp

Een beer van een vent en wellicht de vriendelijkste Digit die er in ons pand rondloopt. Rustig en beheerst maar analytisch en snel van begrip. Weet zaken vaak vanuit een andere optiek te benaderen en daardoor met originele oplossingen te komen.

Paul Tax

Paul Tax

Paul is nieuwsgierig en leergierig. Een perfecte combinatie van eigenschappen voor onze jongste aanwinst. Heeft een brede ervaring met systemen en is een expert in programmeren met Python. Paul is vader van twee kids en een fanatieke outdoor sporter.

Werken bij Four Digits?

Bij Four Digits ben je niet alleen maar ontwikkelaar, accountmanager of projectleider: je bent het allemaal. Doordat alle Digits met meerdere disciplines van het werk kennismaken, creëren we betrokkenheid. Dit maakt ons werk niet alleen heel leuk, we leveren ook meerwaarde voor onze klanten.

Four Digits is inmiddels een gevestigde naam in de business. We krijgen uitdagende projecten waarbij we verschillende technologieën gebruiken. Programmeren doen we alleen in Python. Meestal werken we met het CMS Plone, maar we realiseren ook Pyramid- en Django-projecten. We hebben zowel kortlopende projecten, met een doorlooptijd vanaf een week, als langlopende klussen voor klanten met wie al jaren samenwerken. We werken onder anderen voor Humanitas, KNMP en Avira (Duitsland).

Verder bouwen we graag aan ons netwerk. Zo hebben we goede contacten met freelancers en andere bedrijven in de omgeving, organiseren bijeenkomsten voor kennisdeling, en hebben een flinke vinger in de pap in de community van het CMS Plone. We stellen de begane grond van ons kantoor beschikbaar als co-working space, en ook andere relaties zitten graag bij ons op kantoor om te werken. Ons twitteraccount @fourdigits geeft een aardig beeld van wat er bij en rondom ons gebeurt.

Wij zoeken:

  • In teamverband kunnen werken en daarin flexibel meerdere rollen kunnen vervullen. Denk niet alleen aan ontwikkelaar en projectleider, maar ook aan support, marketing of sales.
  • Een proactieve houding, kritisch, leergierig en gestructureerd.
  • Goed kunnen omgaan met klantcontact in diverse vormen (support, consultancy, projectleiding).
  • Kennis en ervaring op het gebied van objectgeoriënteerd programmeren.
  • Ervaring met, of interesse in: scrum, continuous integration, pair programming, unit testing.

Wij bieden:

  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.
  • Een fulltime functie (40 uur, 32 uur bespreekbaar).
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en salaris, afgestemd op opleiding en ervaring.
  • Een inspirerende bedrijfscultuur, waar we als team werken.
  • Interessante projecten voor verschillende klanten.

Interesse in deze vacature?

Een gesprek geeft meer inzicht dan deze advertentie. Geïnteresseerd? of loop gewoon eens bij ons binnen.