Over ons

In 2005 zijn wij, zoals de naam al doet vermoeden, met z’n vieren begonnen. Daarna zijn we rustig doorgegroeid en inmiddels zijn we met tien man sterk. Van een startende onderneming in 2005 tot een gevestigde naam in onze branche. We zijn een paar keer verhuisd binnen Arnhem omdat we uit ons jasje waren gegroeid, maar inmiddels zitten we in een prachtig ruim pand aan de Jansbinnensingel.
We zijn begonnen als web-applicatieontwikkelaars. Vanaf 2008 zijn we steeds meer de richting van Content Management uit gegaan, na een hernieuwde kennismaking met Plone. Sinds 2011 hebben we een aardige balans gevonden tussen CMS-werk en web-applicaties in zowel front- als backend werk. In het heden doen we Django, Wagtail, Plone, en meer. Des te meer uitdaging!

Wie wij zijn

Tien developers, we stellen ze even voor:

Ralph Jacobs

Ralph Jacobs

Rots in de branding, altijd daar waar nodig. Met de gave om bottlenecks te signaleren en probaat op te lossen. Betrouwbaar als een diesel, totdat ‘ie je uitnodigt voor een Halloweenfeest…

Maarten Kling

Maarten Kling

Sociaal dier, gemakkelijk in de omgang. De perfecte ‘achtervanger’: Maarten pakt het op én lost het op. Communicatief, stabiel en organisatorisch sterk, zowel front end als backend. Uitstekend gezelschap tijdens een WK-wedstrijd.

Franklin Kingma

Franklin Kingma

Vooruitstrevend, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Weet complexe technieken te doorgronden, te combineren en ‘werkbaar’ te maken. Maar ook een klankbord met een uitstekend luisterend oor.

Roel Bruggink

Roel Bruggink

Roel is recht door zee, gedreven en bovenal ‘hard-technisch’. Zijn diepgaande kennis van Plone, Zope en Linux maken hem een perfecte troubleshooter binnen Four Digits.

Kees Hink

Kees Hink

Een alleskunner met een stevige voorliefde voor de organisatie en presentatie van onze Silicon Alley congressen. Empathisch, communicatief en breed geïnteresseerd: absoluut de beste sidekick tijdens een pubquiz!

Mike Overkamp

Mike Overkamp

Een beer van een vent en wellicht de vriendelijkste Digit die er in ons pand rondloopt. Rustig en beheerst maar analytisch en snel van begrip. Weet zaken vaak vanuit een andere optiek te benaderen en daardoor met originele oplossingen te komen.

Ludolf Takens

Ludolf Takens

Ludolf heeft een ongelofelijke wil om te leren en nieuwe dingen te ontdekken. De combinatie met zijn achtergrond als vliegtuig-engineer en orthopedagoog maakt hem uniek en zeer aangenaam gezelschap.

Thijs Kramer

Thijs Kramer

Een echte frontender, Thijs kent alle css en html oplossingen en draagt deze over op het team. Door werken in structuur en een grote glimlach een toevoeging voor elke meeting. Houd van makkelijk ontwikkelen met tools als Webpack, Babel, SASS en node.js.

Tom Hendrikx

Tom Hendrikx

Tom, een kenner van backend systemen en unit-testing. Zijn rust en drive om zaken op te pakken maken Tom een perfecte match met Four Digits.

coen-van-der-kamp.JPG

Coen van der Kamp

Coen is vanuit het westen terecht gekomen in Arnhem op zoek naar natuur en rust om lange afstanden te fietsen. Ontwikkelt graag in Django met Python maar kan prima met frontendklussen omgaan gericht op detail, ook door zijn achtergrond als grafisch ontwerper.

Werken bij Four Digits?

Four Digits is inmiddels een gevestigde naam in de business. We krijgen uitdagende projecten waarbij we verschillende technologieën gebruiken. We hebben zowel kortlopende projecten, met een doorlooptijd vanaf een week, als langlopende klussen voor klanten met wie al jaren samenwerken. We werken onder anderen voor Humanitas, KNMP en Avira (Duitsland).

We hebben we goede contacten met freelancers en andere bedrijven in de omgeving, organiseren bijeenkomsten voor kennisdeling, en hebben een flinke vinger in de pap in de community van het CMS Plone. Ons twitteraccount @fourdigits geeft een aardig beeld van wat er bij en rondom ons gebeurt.

Wij zoeken:
 • Frontend developer
 • Projectleider die kan coden

Heb jij:

 • Zin om in teamverband te werken, met ervaren developers.
 • Een proactieve houding, ben je kritisch, leergierig en gestructureerd.
 • Kennis en ervaring op het gebied van objectgeoriënteerd programmeren.
 • Ervaring met, of interesse in: scrum, versiebeheer, pair programming, coden.
 • Geen van bovengenoemde maar wel een versterking van ons team?

Wij bieden:

 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.
 • Een fulltime functie (40 uur, 32 uur).
 • Een inspirerende bedrijfscultuur, waar we als team werken.
 • Interessante projecten voor verschillende klanten.

Interesse in deze vacature?

Een gesprek geeft meer inzicht dan deze advertentie. Geïnteresseerd? of loop gewoon eens bij ons binnen.