Plone

Het enterprise CMS. Diverse grote technische oplossingen zijn gebaseerd op het Content Management Systeem (CMS) Plone. Staat veiligheid bovenaan uw lijst? Dan is Plone de juiste keuze.

Waarom wij Plone leveren

 1. 12 jaar ervaring

  Al meer dan twaalf jaar bouwen en leveren we Plone applicaties. Van begin tot hosting en de nazorg.

 2. Het grootste team van Nederland

  Wij hebben een sterk team in het leveren van totaal oplossingen en doorontwikkeling, met recht de grootste groep van NL.

 3. Sterk CMS

  Een CMS gericht op complexe workflow systemen, rechten, rollen of gebruikersgroepen. Niet voor niets een echt enterprise CMS, juist wanneer veiligheid en complexiteit bovenaan de wensen lijst staan.

 4. Onderhoud tot ver terug in de tijd!

  Heeft u Plone draaien en hulp nodig? Geen probleem, ook een oude Plone versie kunnen wij optuigen, onderhouden en doorontwikkelen.

Heeft u een Plone applicatie en heeft u hulp nodig?

De kracht van Plone

Gebruiksvriendelijkheid

Plone is in 2001 ontstaan uit ontevredenheid over de gebruiksvriendelijkheid van andere systemen. Eerst is de gehele gebruikersinterface ontworpen, pas later is de techniek erachter geschreven. Nieuwe gebruikers van het systeem ervaren Plone als zeer gebruiksvriendelijk met name ook omdat er geen scheiding is tussen de voorkant en de beheerkant van de website. Hierdoor kan een beheerder de inhoud van de website bewerken en direct zien wat het resultaat is.

Onbeperkte mogelijkheden van een enterprise CMS

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Met Plone onderhoudt u niet alleen uw site, u kunt er ook talloze applicaties, databases, modules en functionaliteiten aan koppelen. Four Digits heeft webapplicaties gebouwd voor diverse klanten. Denk aan een complete intranet-omgeving, online-productdatabase, de mogelijkheid om met medewerkers te chatten of een module waarmee u de voorraad beheert. Wij zien Plone als de keuze voor complexe CMS vraagstukken met meerdere webmasters, workflows, rollen en rechten structuren.

Plone groepsfoto Arnhem 2012
Four Digits als host van de internationale Plone conferentie in 2012 met 400 deelnemers.

Hoe dragen wij bij aan Plone

Evenementen

In 2012 heeft Four Digits de wereldwijde Plone Conferentie georganiseerd in het Musis Sacrum te Arnhem. Meer dan 400 ontwikkelaars vanuit de gehele wereld waren hier aanwezig. Ook zijn wij meerdere keren per jaar te vinden op Plone ontwikkelsprints, waar aan het product gebouwd wordt.

Verbeteringen

PLIPs zijn verbeterpunten die we, mede dankzij de feedback van onze klanten, verzamelen en implementeren. Na goedkeuring van het framework-team, het kwaliteitsbeheer team van de Plone Foundation, worden de verbeteringen doorgevoerd. Four Digits heeft aan diverse PLIPs meegewerkt, waaronder de nieuwe verzamelingen (collections).

Add-ons

Door middel van zogenaamde ‘add-ons’ kunnen we functionaliteiten toevoegen aan Plone. Four Digits ontwikkelde onder meer een Marktplaats add-on, Twitter koppeling en TinyMCE plugin. Deze modules zijn sindsdien voor iedereen beschikbaar en zijn inmiddels meer dan 421.110 keer gedownload.

Super krachtig CMS nodig?

Neem contact op
We love code