High-tech hero’s uit het hart van Arnhem

Altijd op zoek naar de best denkbare oplossing in applicatie-ontwikkeling en content managementsystemen. Mooi is een voorwaarde, ons oplossend vermogen is de maatstaf. Four Digits is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Over ons

Wij zijn, zoals de naam al doet vermoeden, met z’n vieren begonnen. Ondertussen zijn we met 20 hero's. Van een startende onderneming in 2005 tot een gevestigde naam in onze branche. We zijn een paar keer verhuisd binnen Arnhem omdat we uit ons jasje waren gegroeid, en inmiddels zitten we in een prachtig ruim pand aan de Jansbinnensingel.

We begonnen als web-applicatieontwikkelaars en schoven vanaf 2008 steeds meer richting Content Management. Rond 2011 vonden we een goede balans tussen CMS-werk en webapplicaties in zowel front- als backendwerk. Sinds 2016 ligt de nadruk op Django, React, Wagtail, Plone en vele andere technieken.

Het Four Digits kantoor

Onze expertise

Onze kracht ligt in Python en we zijn ook bedreven in technieken zoals React, HTML5 en node.js. Als het in een browser kan draaien, dan kunnen wij het maken.

Jansbinnensingel 26

Er is geen betere thuisbasis dan Jansbinnensingel 26. We hebben namelijk alle ingrediënten in huis om prettig te werken: in hoogte verstelbare bureaus, 27" schermen, versgemalen bonenkoffie en om af en toe de geest te verzetten een pooltafel en diverse gameconsoles. En op vrijdag sluiten we de week af met een welverdiende borrel aan onze ronde bar (met als het even meezit eigen gebrouwen bier op de tap).

Eigen pand

Ons pand is ons eigendom, en daarom een prachtige solide basis, een stevige zekerheid in een roerige markt. De drie etages – goed voor bijna 600m2 vloeroppervlak – bieden heel veel uitbreidingsmogelijkheden. Daarbij beschikken we over een achtertuin met eigen parkeerplaatsen en daar worden onze klanten weer heel blij van.

Duurzaam

Efficiënt werken betekent benutten wat voorhanden is en gebruiken wat je nodig hebt. Daarom beschikken we over 40 zonnepanelen op ons pand en werken wij zoveel mogelijk papierloos. Notities maken we digitaal, de weekplanning doen we via ons eigen digitale planbord en voor vragen en mededelingen gebruiken we Slack.

Stage lopen in dit kantoor?

Wij hebben elk half jaar weer nieuwe stageplekken beschikbaar. Zoek jij een stage? Stuur ons jouw sollicitatie met motivatie en je CV per e-mail. Vermeld je opleiding, stage-eisen en alle benodigde info. Oh, vergeet de code niet: ikhebmeverdieptinhetstagebedrijf.

DSC_0062

High-tech skills nodig?

Neem contact op
We love code